مطالب وبلاگ

توزین در حال حرکت جاده ای (WIM)

سیستم توزین در حال حرکت یکی از روش های هوشمند برای کنترل وزن وسایل عبوری از یک مقطع راه است.
با نصب این سیستم در نزدیکی پلیس راه ها می توان اطلاعات بسیار مفید و کاربردی از ترافیک جاده به دست آورد.
هدف اصلی این مقاله, معرفی خدماتی است که شرکت پتروصدرا در زمینه های مختلف خط تولید و سیستم توزین و…..ارائه میدهد.(توزین در حال حرکت جاده ای (WIM))

باسکول چیست ؟

باسکول در واقع ترازو دیجیتال با ظرفیت و ابعاد بزرگ است که به صورت زمینی یا باسکول کفی مورد استفاده قرار می گیرد، باسکول برای توزین مواد حجمی و سنگین مورد استفاده قرار می گیرد.
دقت در توزین بر حسب ظرفیت و ابعاد سینی در باسکول سبک و ابعاد پلتفرم در باسکول جاده ای تعیین می گردد و با افزایش ظرفیت باسکول نیاز به بزرگ شدن ابعاد پلتفورم یا سینی است و به نسبت بزرگ شدن ابعد پلتفرم  یا سینی توزین باسکول‌، تعداد لودسل های وزن کشی loadcell افزایش می یابد، دقت توزین نیز با افزایش ابعاد سینی و ظرفیت باسکول دیجیتال کاهش می یابد که بایستی با اصول فنی و با توجه به ظرفیت آن‌، دقت باسکول و حساسیت دیجیتالی تنظیم شود تا مورد تایید سازمان استاندارد ملی ایران قرار بگیرد.

لودسل چیست ؟

به بیانی دیگر، این سنسور وزن یک حسگر الکترونیکی است که برای ثبت وزن و توزین دیجیتال اجسام سبک و سنگین مورد استفاده قرار می‌گیرد. این حسگر دقت بالایی داشته و می‌تواند بر اساس میزان بار الکتریکی وارد شده، با بیشترین دقت ممکن وزن اجسام را به دست آورد. کارآیی لودسل در ترازوها و باسکولها مخصوصا باسکولهای جاده ای بسیار حائز اهمیت و حساس است .

باسکول جاده ای دیجیتال مخصوص توزین چیست؟

باسکول های جاده ای یا ماشین سنگین که امروزه دیجیتالی هستند، برای اندازه گیری وزن و نیروی (توزین) کلیه بار یا کالاهایی که در یک وسیله نقلیه مانند تریلر، کامیون، خاور، نیسان و وانت، قرار گرفته اند، به کار می روند.(توزین در حال حرکت جاده ای (WIM))
وسیله نقلیه مثل تریلی خاص، وزن خاصی دارند که وقتی کالا بار زده می شود، وزن وسیله بعلاوه کالا رویهم، توسط باسکول سنگین جاده ای دیجیتال سنجیده می شود.
باسکول دیجیتال مخصوص توزین چیست؟ همان باسکول های جاده ایی که برای سنجیدن وزن کالاهای با ظرفیت بالا به کار می روند اگر از قطعات الکترونیکی استفاده کنند و نمایشگر وزن را به صورت دیجیت یا ارقام کامپیوتری نشان دهد، باسکول دیجیتال نامیده می شود که نوع صنعتی هم دارند.
مجموع وزن باری که نمایشگر یا نشان دهنده، به کاربر نشان می دهد را می توان از وزن تریلی یا کامیون حامل بار کم کرد، که وزن خالص کالا با تلورانس یا زینه 20 کیلوگرم بدست می آید.
نمایشگر ها امروزه در دو مرحله هم توزین کالا را انجام می دهند. قبل از بارزدن وسیله ماشین سنگین و بعد از بار زدن کالا.
این کار برای چیست؟ به این وسیله می تواند وزن خالص کالا را در مبدا و مقصد بدست آورد.

باسکول جاده ای بدلیل حمل اجسام سنگین و بزرگ‌، با وسایل نقلیه مانند وانت‌، نیسان‌، خاور‌، کامیون تک‌، کامیون جفت‌، تریلی و دامپ تراک معادن، با کلمه جاده بکار برده می شودند.

باسکول های جاده ای بسته به وسیله نقلیه که روی کفی باسکول قرار می گیرند نامگذار شده اند. مانند باسکول وانت کش‌‌، باسکول نیسانی‌، باسکول خاورکش‌، باسکول کامیون کش‌‌، باسکول تریلی کش و باسکول دامپ تراکش غول آسا.

باسکول های جاده ای گاهی بر اساس وزنی که تحمل می کنند و ظرفیت بار مواد بعلاوه وزن وسیله حمل و نقل کالا نامگذاری می شوند. مانند باسکول 8تنی‌، باسکول 10تن‌، باسکول 20تنی‌، باسکول 30تن کامیون تک‌، باسکول 40 یا 50تن کامیون جفت و باسکول 60تن تریلی کش.
بهتر است بدانید باسکول دامپ تراک از 60 تن تا 100 یا 120 و حتی تا 200 تن سفارشی ساخته می شود.

باسکول جاده ای گاهی بر اساس ابعاد پلتفرم مانند 4 متری‌، 5 متری‌، 6 متری‌، 8 متر و 16 متری و گاهی بر اساس جنس سازه پلتفورم مانند باسکول بتنی پیش ساخته‌، باسکول فلزی یا تمام فلز نیز نامگذاری می شود.(توزین در حال حرکت جاده ای (WIM))

توزین در حال حرکت جاده ای

توزین در حال حرکت جاده ای اجرا توسط پتروصدرا

باسکول جاده ای پلیس راه و خصوصیات آن

باسکول جاده ای پلیس راه با اصطلاحات مختلفی همچون باسکول وزن خودرو، باسکول وزنی و باسکول ترددی شناخته می شود.

این باسکول ها معمولاً در نقاط حیاتی و حساس روی جاده ها نصب می شوند و توانایی اندازه گیری و وزن گیری خودروها را دارند.

بر اساس اصول فیزیکی، این باسکول ها با نیروی وزن خودرویی بر روی آن ها اجازه می دهند تا وزن خودرو را اندازه گیری کنند.

ویژگی اساسی باسکول جاده ای

یکی از ویژگی های اساسی باسکول جاده ای پلیس راه، دقت بالا در اندازه گیری وزن خودروها است.

این باسکول ها با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته و سیستم های اتوماتیک، قادر به اندازه گیری دقیق و واقعی وزن خودروها هستند.

این دقت بالا امکان اجرای قوانین و مقررات مربوط به وزن حداکثر مجاز خودروها را فراهم می کند و به کنترل تردد بهتر در جاده ها کمک می کند.

قابلیت های باسکول جاده ای

علاوه بر این، باسکول جاده ای پلیس راه دارای قابلیت هایی همچون ضبط اطلاعات وزن، شمارش تعداد خودروها، نظارت بر عبور و مرور خودروها و اعمال جریمه در صورت تخطی از وزن حداکثر مجاز است.(توزین در حال حرکت جاده ای (WIM))

توزین در حال حرکت جاده ای

توزین در حال حرکت جاده ای مخصوص پلیس راه توسط پتروصدرا

• قابلیت پردازش حجم بسیار بالای اطلاعات و تخمین دقیق
وزن خودروها به صورت برخط
• استفاده از دو پلتفرم به جای یک پلتفرم برای رسیدن به
دقت های بالاتر
• خطای توزین کمتر از ±% 5 ،توزین محوری زیر ±% 10
← کلاس (5)A برای اعمال قانون مستقیم
• عدم وابستگی دقت و صحت سیستم به ناهمواری سطح
جاده بدلیل عرض زیاد پلاتفرم ها
• عدم وابستگی دقت و صحت سیستم به نوع سیستم تعلیق
خودروها
• عدم تاثیرپذیری دقت و صحت سیستم از نوع و شکل تایر
خودروها

این امکانات به پلیس راه این قدرت را می دهد تا نظارت خود را بر روی رعایت مقررات و استانداردهای مرتبط با وزن خودروها تقویت کند.

به علاوه، باسکول جاده ای پلیس راه به صورت موثری در کاهش حوادث رانندگی نیز موثر است.

با انجام نظارت و کنترل دقیق بر وزن خودروها، این باسکول ها به جلوگیری از خرابی های ناشی از وزن زیاد و نامتعادل خودروها کمک می کنند.

همچنین، با تشویق رانندگان به رعایت مقررات و استفاده از وزن مناسب، باسکول جاده ای پلیس راه به بهبود کیفیت رانندگی و افزایش ایمنی رانندگی کمک می کند.

کلمات کلیدی: باسکول جاده ای پلیس راه، باریکه وزن، نظارت راهنمایی و رانندگی، ایمنی رانندگی، تردد خودروها.

به طور کلی، استفاده از باسکول جاده ای پلیس راه به طور موثری به بهبود نظام حمل و نقل و ایمنی رانندگی کمک می کند.

علاوه بر این، باسکول جاده ای پلیس راه به عنوان یک ابزار انتظامی نیز عمل می کند.(توزین در حال حرکت جاده ای (WIM))

بازرسی و نظارت بر وزن  خودروها

این ابزار حیاتی به پلیس راه و مقامات مربوطه امکان می دهد تا بازرسی و نظارت منظم بر وزن خودروها را انجام دهند و از رعایت استانداردها و مقررات مرتبط در این زمینه اطمینان حاصل کنند.

با انجام کنترل و نظارت بر وزن خودروها، این باسکول ها می توانند مانع از عبور و مرور خودروهای باریکه و وزنی غیرمجاز شوند، که می تواند به ایجاد خطر و خسارت در جاده ها منجر شود.

از این رو، باسکول جاده ای پلیس راه برای حفظ نظم و امنیت عمومی در جاده ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

در نتیجه، می توان گفت که باسکول جاده ای پلیس راه به عنوان یکی از ابزارهای حیاتی و حائز اهمیت برای نظارت و کنترل وزن خودروها و تردد در جاده ها دارای اهمیت اساسی است.

این ابزار نه تنها به بهبود ایمنی و امنیت رانندگی کمک می کند، بلکه به حفظ نظم و نظارت منظم بر رعایت مقررات و استانداردهای مربوط به وزن خودروها نیز کمک می نماید.

در نهایت، انتظار می رود باسکول جاده ای پلیس راه به عنوان یکی از ابزارهای اصلی در حوزه حمل و نقل و ایمنی رانندگی، نقش اساسی و حیاتی خود را ایفا نماید.

پیشرفت در فناوری باسکول جاده ای

در طول سال‌ها، فناوری باسکول جاده ای، شاهد پیشرفت‌های قابل توجهی بوده است. انواع مدرن، مجهز به سنسورهای دقیق، لودسل و نمایشگرهای دیجیتالی هستند که خوانش دقیق وزن را تضمین می‌کنند. علاوه بر این، ادغام سیستم‌های مدیریت داده و گزینه‌های اتصال، امکان نظارت در زمان واقعی، تجزیه و تحلیل داده‌ها و ادغام یکپارچه با سایر سیستم‌های مدیریت لجستیک و موجودی را فراهم می‌کند.

کاربردهای باسکول جاده ای

۱. رعایت مقررات حمل و نقل

ستون فقرات کاربرد باسکول جاده ای در اعمال وزن و انطباق آن نهفته است. جاده‌ها و بزرگراه‌ها، با ظرفیت‌های تحمل وزن خاصی ساخته می‌شوند. تحمیل بارهایی فراتر از این محدودیت‌ها، می‌تواند منجر به آسیب‌های گسترده به زیرساخت‌ها، افزایش هزینه‌های نگهداری و حتی بروز تصادف شود. باسکول های جاده‌ای، مقامات را قادر می‌سازند تا مقررات وزن را اجرا و بر آن‌ها نظارت کنند و اطمینان حاصل کنند که وسایل نقلیه، از حد مجاز وزن تجاوز نمی‌کنند. این رویکرد فعال، از اضافه بار جلوگیری می‌کند و به طول عمر زیرساخت جاده کمک می‌کند.

۲. بهینه سازی لجستیک

مدیریت کارآمد لجستیک، سنگ بنای موفقیت عملیات زنجیرهٔ تأمین است. باسکول های جاده ای، با ارائه اندازه گیری دقیق وزن وسایل نقلیه باری، نقشی اساسی در بهینه سازی لجستیک ایفا می‌کنند. با تعیین وزن دقیق بار، شرکت ها می‌توانند اطمینان حاصل کنند که هر وسیله نقلیه، با ظرفیت وزن مطلوب خود کار می‌کند. این نه تنها از فشار بر اجزای مکانیکی خودرو جلوگیری می‌کند؛ بلکه باعث افزایش راندمان سوخت نیز می‌شود. توانایی محاسبه دقیق وزن، هر بار به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تا ظرفیت بار را به حداکثر برسانند؛ که منجر به کاهش هزینه‌های حمل و نقل و کاهش تولید کربن می‌شود.

۳. مدیریت موجودی

در صنایعی که با مواد فله سروکار دارند، مانند معدن، کشاورزی و ساخت و ساز، مدیریت دقیق موجودی از اهمیت بالایی برخوردار است. باسکول های جاده ای این فرآیند را با اندازه گیری دقیق وزن، برای مواد ورودی و خروجی، تسهیل می‌کنند. به عنوان مثال، در عملیات معدن، باسکول جاده ای، وزن مواد معدنی استخراج شده را کنترل می‌کند و محاسبهٔ دقیق حجم تولید را امکان پذیر می‌کند. به طور مشابه، در کشاورزی، باسکول جاده ای، در تعیین وزن محصولات برداشت شده و کمک به معاملات شفاف و مدیریت کارآمد زنجیره تأمین، نقش دارد.

۴. کنترل کیفیت

برخی از صنایع، نیازمند اقدامات دقیق کنترل کیفیت، برای حفظ استانداردهای محصول هستند. باسکول های جاده ای، با اندازه گیری دقیق مواد خام و اجزاء، به این جنبه کمک می‌کنند. با حصول اطمینان از اینکه وزن مواد ورودی با اندازه‌گیری‌های مورد انتظار مطابقت دارد، کسب‌وکارها می‌توانند اختلافات را در مراحل اولیه تولید شناسایی کنند. این امر از ورود محصولات معیوب به بازار جلوگیری می‌کند و اعتبار شرکت را حفظ می‌کند.(توزین در حال حرکت جاده ای (WIM))

۵. درآمدزایی

باسکول های جاده ای، پتانسیل ایجاد درآمد برای نهادهای دولتی و خصوصی را دارند. ایستگاه‌های توزین مجهز به باسکول جاده ای، می‌توانند برای توزین وسایل نقلیه، کمک به بودجه تعمیر و نگهداری جاده‌ها و پروژه‌های توسعه زیربنایی، هزینه دریافت کنند. این مدل خودکفا، پایبندی به مقررات وزن را در عین حمایت از رشد شبکه‌های حمل و نقل، ترویج می‌کند.

توزین در حال حرکت جاده ای

توزین در حال حرکت جاده ای اجرا توسط پتروصدرا

نصب سامانه WIM در چه نوع جاده هایی امکان پذیر است؟

سنسورهای WIM می تواند در تمام انواع سطوح جاده ای مثل آسفالت سخت، آسفالت معمولی و سیمانی نصب شود.

نصب این محصول سریع است آنها به هیچ تمهیدات پیچیده ای برای نگهداری در مورد سطح جاده ها و یا تعمیر و بازبینی های کوتاه مدت نیاز ندارند. روكش بیرونی سنسورها می تواند طوری تنظیم شود كه بر روی سطح جاده قرار بگیرد. با تكیه بر ثبات بسیار بالای اندازه گیری و مقاومت سنسورها، نیازی به كالیبراسیون به طور مداوم وجود ندارد. لذا شما می توانید به طور كامل بر روی كیفیت اطلاعات سنسورهای یک سیستم WIM اعتماد كنید.

سرعت مجاز وسایل نقلیه جهت توزین دقیق توسط سامانه WIM چه میزان میباشد؟

سنسورهای پیشنهادی شرکت پتروصدرا   با تحت پوشش قراردادن رنج سرعت 0 تا 250 کیلومتر بر ساعت وسیله نقلیه، تحت تأثیر شرایط آب و هوایی مثل تغییر گسترده دما یا رطوبت  یا باران یا نور آفتاب قرار نمی گیرد.(توزین در حال حرکت جاده ای (WIM))
لذا این سنسورها در تركیب با  دیتالاگر می تواند نتایج بسیار دقیق و مورد اعتمادی را در طی گذشت سالیان متمادی به شما تحویل دهد.

مشخصات فنی باسکولهای جاده ای قابل اجرا  توسط پتروصدرا 

  • قابلیت پردازش حجم بسیار بالای اطلاعات و تخمین دقیق وزن خودروها به صورت برخط
  • استفاده از دو پلتفرم به جای یک پلتفرم برای رسیدن به دقت‌های بالاتر
  • خطای توزین کمتر از ±%5، توزین محوری زیر 10%± ← کلاس A(5) برای اعمال قانون مستقیم
  • عدم وابستگی دقت و صحت سیستم به ناهمواری سطح جاده بدلیل عرض زیاد پلت فرمها
  • عدم وابستگی دقت و صحت سیستم به نوع سیستم تعلیق خودروها
  • عدم تاثیرپذیری دقت و صحت سیستم از نوع و شکل تایر خودروها
  • دقت و صحت یکنواخت در تمام طول پلت فرم
  • سرعت نصب بالا
  • قابلیت نصب مطابق با شیب جاده (کمترین اصلاح مسیر)
  • کاهش وابستگی به تجهیزات و فن‌آوری خارجی
  • عدم تغییر دقت و صحت سیستم در فصول مختلف و با تغییر باد لاستیک وسیله نقلیه
  • طراحی سیستم برای طول عمر مفید حداقل 10 سال
  • قابلیت توزین به صورت استاتیک با خطای 5/0 درصد
  • تعویض قطعات در زمان بسیار کم
  • خطای اندازه‌گیری سرعت کمتر از 3%±
  • استفاده از سنسورهای بسیار فرکانس بالا برای رسیدن به دقت توزین محوری مطابق با COST323 در سرعت های بالا(توزین در حال حرکت جاده ای (WIM))

تفاوت باسکولهای جاده ای و فروشگاهی

یکی از تفاوت‌های اصلی باسکول‌های جاده‌ای با باسکول‌های فروشگاهی یا صنعتی، نحوه نصب و راه‌اندازی آن‌ها است. باسکول‌های جاده‌ای باید در زمینی محکم و مناسب قرار بگیرند و نصب آن‌ها به دو روش توکار و روکار صورت می‌گیرد:

  1. نصب توکار: در این روش، باسکول درون زمین قرار می‌گیرد و سطح آن هم‌سطح با جاده است. این نوع نصب به فضای بیشتری نیاز دارد اما باعث می‌شود که وسایل نقلیه به راحتی روی باسکول حرکت کنند و نیازی به سطح شیب‌دار برای ورود یا خروج نباشد.
  2. نصب روکار: در این حالت، باسکول بر روی سطح زمین نصب می‌شود و از سطح شیب‌داری برای حرکت وسایل نقلیه به بالای باسکول استفاده می‌شود. این نوع نصب ممکن است به فضای کمتری نیاز داشته باشد، اما دسترسی به باسکول می‌تواند کمی دشوارتر باشد.

در هر دو روش، محل نصب باسکول باید به دقت انتخاب شود تا عبور وسایل نقلیه به راحتی انجام شود و هیچ گونه مشکلی در حرکت و توقف ماشین‌ها ایجاد نگردد. این موضوع به ویژه برای تضمین دقت و کارایی دستگاه و جلوگیری از خرابی‌های ناخواسته بسیار مهم است.(توزین در حال حرکت جاده ای (WIM))

اجزای تشکیل‌دهنده باسکول جاده‌ای:

  1. فونداسیون یا پی: این مرحله اولین گام در نصب باسکول است. اگر اجرای فونداسیون به درستی انجام نشود، ممکن است دقت باسکول تحت تأثیر قرار گیرد. لازم به ذکر است که ۵۰ درصد دقت باسکول به نحوه اجرای فونداسیون و ۵۰ درصد دیگر به دقت سازه، لودسل باسکول، و تجهیزات الکترونیکی آن بستگی دارد.
  2. سازه اصلی (پلاتفرم): این بخش، بدنه یا صفحه اصلی باسکول را تشکیل می‌دهد. هدف از صفحه اصلی یا همان پلاتفرم، انتقال نیروی ناشی از وزن کالا به لودسل‌ها به نحو صحیح است تا توزین دقیق‌تری انجام شود.
  3. لودسل باسکول: حسگرهای وزنی که در زیر پلاتفرم باسکول قرار می‌گیرند. این لودسل‌ها تغییرات طولی که ناشی از وزن کالاست را با دقت بالا اندازه‌گیری کرده و نتیجه را به سیگنال الکتریکی تبدیل می‌کنند.
  4. جی باکس(جانکشن باکس): جعبه تقسیم باسکول یا جی باکس وظیفه هماهنگ کردن خروجی لودسل‌ها را دارد. این جعبه به تنهایی به عنوان جعبه تقسیم عمل می‌کند.
  5. نمایشگر باسکول: وسیله‌ای که وظیفه نمایش وزن به اپراتور را دارد. سیم خروجی از جی باکس به نمایشگر متصل می‌شود و عدد وزن را نمایش می‌دهد.
  6. پرینتر: پرینتر جهت چاپ عدد وزن مورد استفاده قرار می گیرد، پرینتر به نمایشگر متصل می‌شود و عدد وزن چاپ می‌شود.

بهترین باسکول جاده ای دارای چه ویژگی هایی می باشد؟

بهترین باسکول جاده‌ای باید دارای ویژگی‌ها و امکاناتی باشد که از نظر دقت اندازه‌گیری، قابلیت تحمل بار، مقاومت در مقابل شرایط جوی و محیطی، و سازگاری با نیازهای محل نصب برآید. در زیر ویژگی‌های مهمی که یک باسکول جاده‌ای باید داشته باشد آمده است:

  1. دقت اندازه‌گیری: باسکول باید دارای دقت بالا در اندازه‌گیری وزن باشد تا نتایج اندازه‌گیری تا حد امکان صحیح باشند.
  2. توانایی تحمل بار: باید توانایی تحمل بارهای سنگین را داشته باشد، پس برای این مورد باید حتما از ورق های آهنی سنگین و همچنین بهترین سازه ها استفاده کرد.
  3. سرعت اندازه‌گیری: باسکول باید قابلیت اندازه‌گیری سریع و به روز رسانی نتایج را داشته باشد، به ویژه در مواقع ترافیکی .
  4. مقاومت در برابر شرایط جوی و محیطی: باسکول باید مقاوم در برابر عوامل محیطی مانند باران، برف، گرد و غبار و شرایط جوی سخت باشد.
  5. سازگاری با نیازهای محل نصب: باسکول باید با نیازهای محل نصب سازگار باشد و به سادگی در مکان‌های مختلف قابل نصب و بهره‌برداری باشد.
  6. سیستم اتوماتیک و مانیتورینگ: داشتن سیستم اتوماتیک برای ثبت و ذخیره داده‌های اندازه‌گیری و قابلیت مانیتورینگ از راه دور از ویژگی‌های مهم است.
  7. قابلیت کالیبراسیون دقیق: امکان کالیبراسیون دقیق و مداوم باعث حفظ دقت باسکول می‌شود.
  8. استفاده از لودسل‌های معتبر: استفاده از لودسل‌های با کیفیت و معتبر در باسکول جاده‌ای اهمیت دارد.
  9. استفاده از مواد مقاوم: ساختار محکم و استفاده از مواد مقاوم در باسکول به ماندگاری و عمر طولانی کمک می‌کند.

هرچند که این ویژگی‌ها مهم هستند، انتخاب باسکول مناسب نیاز به تحلیل دقیق نیازها و شرایط محیطی خاص هر مکان دارد.

نحوه ی کار باسکول جاده ای

اولین مرحله در نصب باسکول جاده ای گودبرداری است، که این مرحله باید متناسب با ابعاد و نقشه اصلی باسکول انجام شود. در مرحله دوم نوبت به فونداسیون دستگاه می رسد، که شامل مجموعه ای بسیار مستحکم از کلاف های فلزی به هم پیوسته است، که فضاهای میانی آن با بتن پر شده، و با قرارگیری در زیر صفحه پلتفرم، فشار ناشی از وزن بار را کاهش داده و مانع از نشست و فرورفتن آن به داخل زمین می شود. از مهمترین وظایف فونداسیون می توان به قرارگیری صحیح باسکول در محل نصب، و انتقال صحیح بار به زمین اشاره کرد. لازم به ذکر است، که پیاده سازی این مرحله بسیار مهم است و تا 30 درصد در دقت انواع باسکول جاده ای تاثیر می گذارد.

در باسکول جاده ای لودسل ها زیر پلتفرم و درون فونداسیون باسکول قرار گرفته اند، و تعداد آنها بسته به توان باسکول متغیر است. ارتباط بین لودسل ها در باسکول های جاده ای از طریق وسیله ای با نام جانکشن باکس Junction Box یا جعبه تقسیم انجام می شود. وظیفه این قطعه الکترونیکی جمع آوری اطلاعات توزین از لودسل ها، یکسان سازی این اطلاعات و در نهایت انتقال آن به اندیکاتور یا نمایشگر باسکول است.

پلتفرم و یا صفحه اندازه گیری در باسکول های جاده ای معمولا از جنس بتن، فلز و یا ترکیبی از این دو است، که برای سهولت عبور و مرور خودروها به صورت پل و یا مسطح طراحی شده است، و به سرعت اطلاعات توزین را به خروجی باسکول جاده ای یا همان نمایشگر انتقال می دهد. توزین در انواع باسکول جاده ای یک فرایند دو مرحله ای است. بطوریکه وزن خودرو قبل و بعد از بارگیری محاسبه و ثبت می شود و با تفاضل این دو عدد می توان به وزن خالص بار دست یافت.

انواع باسکول جاده ای

این باسکول ها در انواع باسکول مرکب (باسکول پیش ساخته بتنی)، باسکول بتن فلز و باسکول تمام فلز در مدل های داخل زمین و روی زمین و در ظرفیت 5 الی 200 تن مخصوص توزین نیسان ، خاور ، کامیونت ، کامیون و تریلی و بصورت مکانیکی، نیم الکترونیکی و تمام الکترونیکی تولید میشوند.

باسکول 10 تنی

باسکول 10 تنی جاده‌ای قابل طراحی و اجرا در مدل داخل زمین، روی زمین و روی زمین لبه دار می‌باشد. این باسکول مناسب وسایل نقلیه ای است که طول آن ها از 6 متر بیشتر نباشد.

ابعاد باسکول : 2*4 الی 2.5*6 متر
ظرفیت باسکول : 5 الی 10 تن
تعداد لودسل : 4 عدد

باسکول 20 تنی

باسکول 20 تنی جاده‌ای قابل طراحی و اجرا در مدل داخل زمین، روی زمین و روی زمین لبه دار می‌باشد. این باسکول مناسب وسایل نقلیه ای است که طول آن ها از 8 متر بیشتر نباشد.

ابعاد باسکول : 3*8 متر
ظرفیت باسکول : 20 تن
تعداد لودسل : 4 عدد

باسکول 50 تنی

باسکول 50 تنی جاده‌ای قابل طراحی و اجرا در مدل داخل زمین، روی زمین و روی زمین لبه دار می‌باشد. این باسکول مناسب وسایل نقلیه ای است که طول آن ها از 8 متر بیشتر نباشد.
ابعاد باسکول : 3*8 متر
ظرفیت باسکول : 50 تن
تعداد لودسل : 4 عدد

باسکول 60 تنی

باسکول 60 تنی قابل طراحی و اجرا در مدل داخل زمین، روی زمین و روی زمین لبه دار می‌باشد. این باسکول مناسب وسایل نقلیه ای است که طول آن ها از 16 متر بیشتر نباشد.

ابعاد باسکول : 3*16 متر
ظرفیت باسکول : 60 تن
تعداد لودسل : 6 یا 8 عدد

باسکول 80 تنی

باسکول 80 تنی قابل طراحی و اجرا در مدل داخل زمین، روی زمین و روی زمین لبه دار می‌باشد.

ابعاد باسکول : 3*18 الی 3*24 متر
ظرفیت باسکول : 80 تن به بالا
تعداد لودسل : 8 یا 10 یا 12 عدد

اصطلاح رایج باسکول جاده ای در بازار ایران

باسکول جاده ای در بازار با توجه به نوع کاربری آن با نام های مختلف باسکول کامیون‌کش، باسکول تریلی‌کش، باسکول خاورکش، باسکول نیسان‌کش، باسکول 50 تنی، باسکول 60 تنی، باسکول 80 تنی یا باسکول ماشین سنگین و باسکول دامپ تراک کش شناخته می شود.(توزین در حال حرکت جاده ای (WIM))
لازم است که صاحبان کسب و کار قبل از خرید باسکول با دریافت مشاوره ی صحیح ، از شرکت پترو صدرا باسکول مناسب با شرایط محل نصب و کاری خود را انتخاب نمایند.

توزین در حال حرکت جاده ای (WIM)

توزین در حال حرکت جاده ای (WIM) اجرا توسط پتروصدرا

در نهایت

در حوزه وسیع حمل و نقل و تدارکات، کاربرد های باسکول جاده ای، به عنوان ابزاری ضروری برای صنایع، در سراسر طیف گسترده است. از اعمال وزن و بهینه‌سازی لجستیک گرفته تا مدیریت موجودی و کنترل کیفیت، این سیستم‌های توزین، نقشی دگرگون کننده دارند. آن‌ها تضمین می‌کنند که چرخ‌های تجارت و صنعت، به آرامی می‌چرخند و در عین حال، ایمنی، انطباق و مسئولیت زیست محیطی را حفظ می‌کنند. همانطور که تکنولوژی به تکامل خود ادامه می‌دهد، باسکول های جاده ای، برای انتقال کالاها، یکپارچه باقی می‌مانند و دنیایی کارآمدتر و به هم پیوسته را شکل می‌دهند.(توزین در حال حرکت جاده ای (WIM))

شرکت پتروصدرا  خدمات زیر را به مشتریان ارائه  میدهد:

1.طراحی خط تولید بشکه فلزی  و انواع خطوط تولید ذکر شده در سایت با توجه به مکان مورد نظر پیشنهادی توسط شما

2.فراهم نمودن مواد و لوازم  ضروری  و مورد نیاز اولیه با قیمتهای مناسب و برندهاتی معتبر برای راه اندازی خط تولید

3.ارائه و پیشنهاد منابع نیروی انسانی برای خط تولید

4.ارائه پشتیبانی فنی و مدام العمر برای تولید به منظور استفاده بهینه

با توجه به اصل اشتراک ریسک و اشتراک منافع، شرکت ما مایل به همکاری با کارخانه ها یا افرادی است که قصد دارند در صنعت بشکه سازی فعالیت کنند. فلسفه همکاری ما این است: کیفیت، صداقت، و برد-برد.

شرکت پترو صدرا، با سابقه چندین ساله در زمینه طراحی، و راه اندازی خطوط تولید   یکی از معتبرترین و پیشروترین شرکت‌ها در این صنعت به شمار می‌رود.

این شرکت با استفاده از تجهیزات مدرن و تکنولوژی‌های پیشرفته، طیف وسیعی از دستگاه‌های خط تولید  را برای کاربردهای مختلف در صنایع گوناگون  ارائه می‌دهد.

پترو صدرا، با ارائه انواع دستگاه های مورد نیاز خط تولید   با کیفیت بالا، قیمت مناسب و خدمات پس از فروش عالی، به عنوان انتخابی مطمئن برای صنایع مختلف شناخته می‌شود.

مشاوره و ثبت سفارش 

برای مشاوره  با همکاران ما در شرکت پترو صدرا با شماره تماس  28426043-021  تماس حاصل نمایید.

همچنین با آدرس ایمیل info@petrosadra.com میتوانید با ما در ارتباط باشید.

همکاران ما در واتساپ و تلگرام هم آماده برقراری ارتباط آنلاین  با شما کارفرمایان محترم هستند.

با امید انتخاب درست و  مطمئن شما و  پشتیبانی همه جانبه از طرف ما

تنوع در انتخاب، کیفیت در عملکرد شرکت پتروصدرا

پتروصدرا حامی  تولید ایرانی 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *